Judino Drvo Club Judin Jam: Special Sridon with DJ SOLA

Donacije na link: https://gogetfunding.com/judin-jam/


Judin Jam - za kulturu, za mladost, za pokret, za rast i za Judin spas!


Prvi “Specijal sridon” rezerviran je za jednog jedinog, čovjeka koji ove godine puni jubilarnih 40 godina za Dj pultom, čovjeka na na čije ste trake plesali vi, vaši roditelji a najvjerovatnije će i vaša djeca, Dj SOLA.


The first "Wednesday Special" is reserved for the one and only - DJ SOLA. A man who this year marks the 40th year of his DJ career. A man whose tracks you danced to, as did your parents, and most likely your kids will too.

music
Croatia
Judino drvo nije samo noćni klub, već i kulturno edukativni centar koji je periferiji grada udahnuo život. U sklopu Judinog drva održavaju se i razne radionice, škola glume, plesna škola, škola glazbe te organiziraju dječji rođendani. Mala i uspješna kazališna scena "Teatar na kraju grada" je u 40 dana od otvaranja rasprodala 17 predstava. Prostor Judinog drva okupio je oko sebe brojne kolektive koji su tu pronašli utočiste za svoje kreativne i glazbeno plesne programe te je suradnjom s kolektivima Cruise, Adriatic Social Club, Family Grooves, Sit down records, ST@rt festival, Judino drvo postalo mjesto gdje raste zajedništvo i mjesto gdje mladi mogu stvarati, izražavati se i rasti. U zadnjih 10 godina svog postojanja i djelovanja Judino drvo je steklo kultni status u gradu Splitu zbog kvalitetnog i probranog programa elektronske glazbe ali i live koncerata za koje se tražila karta više.