Projekt Poezija (Project: Poetry) !Projekt poezija = Filip Škifić + OpenMic + OpenJam/Ples📣 Dana 1.6.2022. u divnome gradu Rijeci, u The Beertija Klubu je još jedan 

P r o j e k t P o e z i j a

🔴 U prvom dijelu večeri nastupat će pjesnik FILIP ŠKIFIĆ potom slijedi OPEN MIC gdje mogu nastupiti SVI prisutni pjesnici, pisci, glazbenici, stand-upovci ili oni koji se tako osijećaju.

U trećem dijelu večeri, slušamo neku muziku i/ili jam-a tko želi! Scena je dostupna!

-------------------------

⏰ Satnica: (stream može odstupati desetak minuta sa navedenim)

👑 19:30 Glavni gost: Filip Škifić

🎤 20:30 Open Mic

📻 22:00 Free Style Jam/Ples (Nećemo prenositi)

-------------------------

👑 FILIP ŠKIFIĆ, završava studij filozofije i hrvatskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Splitu. Piše poeziju, prozu i eseje, a svoju glazbu objavljuje pod imenom Faust. Glavni je urednik studentskog časopisa za književnost i kulturu The Split Mind. Freelance copywriter je i surađuje s AymoLive streaming platformom kao event manager. Objavljivao je stručne radove, poeziju i prozu uglavnom u studentskim časopisima, a vodio je i brojne književne večeri te promocije knjiga.

🎤 OpenMic - svi mi!

📻 Free Style Jam/Ples

Svira tko šta želi, i/ili puštamo nešto za slobodan ples!

---

❓ O projektu ,,Projekt Poezija'':

 Emanuella Zubović pokreće projekt ‚‚Projekt poezija“ na jesen 2021. koji okuplja afirmirane i neafirmirane autore, te sve one koji žele podijeliti dio svog stvaralaštva drugima. Na tom putu joj se pred kraj zime pridružuje i Sonja Jeremić.

Trenutno zajedno vode ove večeri i nastupaju sa svojom poezijom kad to dinamici koncepta Open Mic večeri zatreba.

❗ ❗ ❗Tko želi biti glavni gost može nam se uvijek javiti na mail sonja.jeremic@gmail.com ili na FB. Rado ćemo vas ugostiti i bit ćete naš pjesnik/pjesnikinja superstar! 🤩